2015. júl. 27.

Uchiha Klán


Maga a klán több évtizedes múlttal rendelkezik. Az Uchihák és a Senjuk közös múlton osztoznak, harcban álltak egymással. A hosszan tartó háború során sok fiatal vesztette életét. A harcok végkifejleteként a Senjuk és az Uchihák együtt létrehozták Konohát. Így béke honolt a két klán között. A későbbiek során a falu határa szolgált otthonukul.


Az Uchiha Katonai Rendőrség megalakulásával az Uchihákra hárult a rend fenntartása.  Pozíciójukból adódóan könnyen gátat szabhattak a bűnözésnek. Így azonban könnyebben szereztek ellenségeket is. Maga a rendőrség a börtön mellett van, mivel így könnyebb szemmel tartani a bűnözőket.

Egy elátkozott Klán...:
Mindenki úgy tartotta, hogy az Uchiha Klán ereje a technikáikon alapul, azonban az igazság merőben más. Nincs még egy olyan Klán, amely képes lenne olyan mértékben szeretni, mint az Uchihák. Éppen ezért zárják magukba. Ha egyszer megismerik a szeretetet felébred bennük valami, ezáltal
nagy hatalomra tesznek szert. Ha valaki ilyen nagy hatalmat birtokol könnyen megeshet, hogy elveszti felette az irányítást. Ha elveszítik a már jól ismert szeretetet akkor helyébe lép a gyűlölet. Ez személyiségváltozással jár.


A szeretet elvesztése által keletkezett gyötrelem és kétségbeesés következtében az agyuk egy különleges chakrát kezd el termelni. Ez a chakra erősen befolyásolja a látóidegeket, ezáltal változást idéz elő az egyén szemeiben.

A szemek, amelyek az érzelmeket tükrözik, a sharingan...:
A sharingan kapcsolatban áll az egyén érzelmeivel,megnöveli erejét, és így a szívében lakozó gyűlöletet is. Ha megtapasztalják ezeket az érzelmeket rabul ejti őket a sötétség, ezáltal gonosszá válnak. Minél mélyebbre süllyednek a sötétségben a szemük annál erősebb lesz. Egy idő után már nem lehet hatni rájuk.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése